AKİF EKİCİ

26. Dönem Gaziantep Milletvekili

Ekici: Yerel İktidardaki Değişimi, Gaziantep Tastik Edecektir

MHP  il başkanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı  ve ilçe belediye başkan adayları, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ziyaret ederek yerel seçimlerde Gaziantep’e yaraşır bir seçim olması dileğinde bulundular.

CHP İl başkanlığını ziyaret eden MHP il başkanı, belediye başkan adayları yerel seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesi için el birliği ile çalışılması gerektiğini ifade ettiler. CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici iki ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde halkın bir değişim istediğine dikkat çekerek “ AKP adaylar şehrimizle ilgili olarak ciddi eleştiriler yapıyorlar. Son on yıldan beri bu zihniyetin yönettiği şehir için aynı zihniyetten adaylar düzelteceklerini söylüyorlar. Eğer düzeltecekseniz on yıldır nerdesiniz. Trafiği içinden çıkılmaz hale getiren siziniz. Rant ve yandaş hesabı yaparak bu hale getirdiniz. Şimdi de kalkmış biz düzeltiriz diyorsunuz. Bunu anlamak mümkün değildir. Bu şehrin yönetiminin değişme zamanı gelmiştir, Gaziantep halkı bu değişimi 30 Mart tarihinde tastikleyecektir” dedi.

CHP İl başkanı Mehmet Gökdağ yaptığı konuşmasında  bu seçimin bir kurtuluş mücadelesi olduğuna dikkat çekerek” Bu Ülke ve bu şehir sahipsiz değildir.Ekonomik, sosyal, siyasal konularda ve dış komşularımızla ilgili huzur ve barışa ihtiyacımız vardır.Bu topraklarda yaşayan herkes eşit yurttaştır.Bu ülkeye hepimiz sahip çıkmalıyız” dedi.