AKİF EKİCİ

26. Dönem Gaziantep Milletvekili

Genel Başkanımız Gaziantep'e Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkan adaylarının tanıtımı ve İktidara Yürüyüş Merkezinin açılışı için 25 Ocak cumartesi günü Gaziantep’ e geliyor. Şato Restaurant’da yapılacak toplantının şölen havasında bir aday tanıtımı olacağı bildirildi. 

Geçmiş dönemde CHP’nin kalesi olan Gaziantep’i yeniden CHP’li belediyelere kazandırmak için Gaziantep’ e özel önem veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday tanıtımı ve açılışı için geliyor. Şato Restaurant’daki aday tanıtımına katılacak olan Kılıçdaroğlu daha sonra Nail Bilen Caddesi üzerindeki ‘İktidara Yürüyüş Merkezinin’ açılışına katılacak. 

Konuyla ilgili olarak bilgi veren CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 25 Ocak Cumartesi günü şehrimize gelecektir. Şehrimize özel önem veren Sayın Kılıçdaroğlu Gaziantep’i yeniden CHP’nin kalesi yapmak için her türlü desteği vermektedir. Gazianteplilerle buluşacak olan Sayın Genel başkanımız daha sonra ‘İktidara Yürüyüş Merkezi’ açılışına katılacaktır. Kendisini Gaziantep’ e yaraşır bir şekilde ağırlayacağız. VARLIK İÇİNDE, BİRLİK İÇİNDE, ÖZGÜR BİÇİMDE sloganıyla 2014 Yerel Seçimlerine proje ve ekibimizle hazırız.  Bu kararlılık ve coşkuyla, 30 Mart seçimleri sonrasında Gaziantep’ teki tüm belediyelere CHP bayrağını dikerek halkımızın bizlere gösterdiği güvene layık olmaya çalışacağız.
Genel Başkanımızın katılacağı Aday Tanıtım Toplantısına tüm Gazianteplileri bekliyoruz.‘ dedi. 

CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun cumartesi günü saat 14:00’de Şato Restaurant salonundaki tanıtım toplantısında gündeme ilişkin bir konuşma yapacağı belirtildi.