AKİF EKİCİ

26. Dönem Gaziantep Milletvekili

Gaziantepspor, Siyasetin Elinde Oyuncak Edilmek İsteniyor

CHP Gaziantep eski Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, son günlerde başkanlık seçimi tartışmalarıyla gündemde olan Gaziantepspor'un siyasetin elinde oyuncak edilmek istendiğini ileri sürdü.

CHP'li Akif Ekici, olağanüstü kongre kararıyla başkanlık tartışmalarının yaşandığı Gaziantepspor'un bir partinin arka bahçesi yapılmak istendiğini ileri sürdü. 

Gaziantepspor'un siyasete alet edilmemesi gerektiğini anlatan Ekici, şunları söyledi:
"Ben, Gaziantepspor'da 20 yıla yakın görev yaptım. Gaziantepspor'un asbaşkanlığını, yönetim kurulu üyeliğini yaptım. Samimi söylüyorum, Gaziantepspor göz bebeğimiz, iyi yerlere de getirildi. Gaziantepspor, bir partinin arka bahçesi yapılmak isteniyor. Bir adayın elinde oyuncak edilmek isteniyor. Gaziantepspor'da iyi şeyler yapılmalı mı? Yapılmalı. Gaziantepspor'da bir takım değişiklikler olmalı mı? Olmalı. Ama bu Gaziantep halkıyla beraber olmalı. Madem, bir aday uğraşıyor, biz de adayız. Yanlışların düzeltilmesi hep birlikte olmalı, hiç kimsenin kontrolünde olmamalı. Eskinin de yeninin de kontrolünde olmamalı. Gaziantepspor, Gazianteplinindir ve öyle olmalıdır."