AKİF EKİCİ

26. Dönem Gaziantep Milletvekili

İslahiye, Araban ve Sakçagözü'nü Ziyaret Ettik

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici’ye İlçelerde Büyük İlgi

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici seçim çalışmaları kapsamın da, bugün (Perşembe) İslahiye, Nurdağı, Sakçagözü ve bağlı köyleri ziyaret etti.

İlk olarak Sakçagözü’n de seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Ekici, daha sonra Sakçagözü esnafını tek tek dolaşarak, onların sorunlarını dinledi ve bu sorunları nasıl çözeceği hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Nurdağı ilçesine geçen Ekici, Nurdağı’nda da yoğun bir ilgi gördü ve kendisine destek vermek için gelen kalabalığa seslendi. Coşkulu kalabalığa seslenen Ekici, Nurdağı’nın sorunlarını tesbit ettiklerini  ve bu sorunların çözümü için projelerinin hazır olduğunu belirtti.
Program dahilinde, Nurdağı’ndan İslahiye’ye doğru hareket eden Ekici, İslahiye’de yüzlerce araçtan oluşan konvoy ile karşılandı.

Konvoy eşliğinde, CHP İslahiye Seçim Koordinasyon merkezinin , açılışın yapılacağı alana gelen CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici’yi programın yapılacağı alanda da binlerce vatandaş karşıladı.

Miting havasında gerçekleşen açılış öncesi bir konuşma yapan Ekici konuşmasında
“ Alt yapı başta olmak üzere İslahiye’nin sorunlarını tek tek tesbit ettik. Sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda ilçemizin kalkınması için İslahiye Belediye Başkan Adayımız Mustafa Köse ile birlikte projeler hazırladık. Bu projeleri uygulamak için ise 30 mart günü yetki almayı bekliyoruz. İlçemiz de tam donanımlı Stadyum ve Otogar sözünü de ben buradan size veriyorum. Ayrıca yolu olmayan köy bırakmayacağız.” dedi.

Daha sonra açılışı yapan Ekici, Esnafları tek tek ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi.